Golomolobloggen

Golomolobloggen

Resor och studiebesök genom Föreningen Golomolo

Denna blogg är ett sätt att följa resor och studiebesök i Golomolo som görs genom föreningen Golomolo. Alla resor som görs är egenfinansierade av föreningens medlemmar. Kommentera gärna inläggen eller ställ frågor till dem som bloggar. Läs mer om föreningen på www.golomolo.se

Hassan halsar!

Golomolo 2012Posted by Bea 01 May, 2012 21:52:00
"Innan ni borjade komma hit och besoka oss trodde jag inte att manniskor fran er del av varlden brydde sig om oss har. Men nu vet jag att det finns massor av manniskor fran Sverige som tanker pa oss, bryr sig om oss och kampar for att vi ska kunna leva. Det ger mig hopp!"

Hassan gar i sjunde klass och ar en helt fantastisk kille som vi har kommit nara. Hjalpsam och otroligt godhjartad, reflekterande, gar ofta i djupa tankar. Han blev foraldralos tidigt men har fortfarande sin mormor i livet, aven om hon ar valdigt sjuk. Hassan ar den elev i sin klass som presterar bast och har hogst betyg och drommer om att kunna utbilda sig till astronom, for att kunna forsta hur jorden kom till, men gav som lofte till sin pappa innan han dog att forsoka kampa for att bli lakare.

Hassan fortsatter: :Snalla, beratta for alla vanner dar borta i Sverige hur otroligt tacksamma vi ar for allt de gor for oss!"

  • Comments(0)//blogg.golomolo.se/#post57